Consultanță & Expertiză imobiliară la standarde înalte

Vin în componența companiei parteneri de încredere și cu experiență premium.

După mai mult de 20 ani de intermedieri, brokeraj, prognoze, evaluări și consultanță, profesionalismul ne-au adus in top agentii imobiliare din Cluj. Suntem alături de dumneavoastră și preluăm solicitări de nivel mare sau de nișă în zona imobiliară de tranzacții, relocări, prospectări sau dezvoltări. Suntem implicați zilnic alături de partenerii noștri în a vă oferi soluții personalizate 100%.

Investițiile își găsesc analizele, întrebările își găsesc consultanță și vă suntem mereu alaturi cu soluții personalizate. Am descoperit, lucrat și intermediat proiecte imobiliare în exclusivitate și în premieră. Ne concentrăm pe intermedieri și tranzacții imobiliare remarcante, din zona de industrial, office, retail, comercial, și pe proiecte imobiliare din zona rezindențială pentru clienții interesați de dezvoltare și investiții.

Investiții

Cercetarea pieței/Analize imobiliare

Management imobiliar

Alături de dumneavoastră

Portofoliile ne recomandă, prima discuție cu noi vă va convinge de ce suntem în top agenții imobiliare. Avem experiența necesară pentru a descoperi oportunități și a oferi valoare in Cluj, zona Transilvania, România si pana la intermedieri internationale.

Simon, Iuga & Partners

cristian simon desprenoi

Cristian Șimon

Fondatorul are o experiență de peste 20 ani în domeniul imobiliar, un network relevant, remarcându-se prin profesionalism, care îl poziționează în topul brokerajului imobiliar din Cluj.

calin desprenoi

Călin Șimon

De 15 ani in domeniul vanzarilor si colaborarilor atente cu clienti premium si multinationali. Va va convinge prin viziunea si profesionalismul sau.

Alin Mantoiu Desprenoi

Alin Mantoiu

Partener cu experiență de peste 20 de ani in domeniul vânzărilor dar și a managementului vânzărilor, oferă consultanță și este orientat către client și găsirea soluției optim.

tudor desprenoi1

Tudor Iuga

Partener pe segmentul Industrial & Logistics & Land Development, cu o experiență de peste 10 ani în domeniile de Real Estate și Logistică, oferă consultanță profesională și soluții personalizate clienților.

Andrei Koszti Desprenoi

Andrei Koszti

Partener cu o experiență tehnică și comercială solidă, dezvoltată pe parcursul a peste 10 ani de experiență practică. Andrei este capabil să înțeleagă nevoile clienților indiferent de nivelul de complexitate. De asemenea, preferă câinii în detrimentul pisicilor, deoarece deține un husky.

Zsolt Pongrac Despre Noi

Zsolt Pongrac

Partener pe segmentul Retail, Industrial & Land Development, cu o experiență de peste 20 ani în domeniile de Real Estate, oferă consultanță profesională și soluții personalizate clienților.

Compară proprietăți

Compară (0)